Wilfried van Voorenberghe gaat stoppen.

Afgelopen donderdag hebben wij het bericht ontvangen dat Wilfried van Voorenberghe om gezondheidsredenen gaat stoppen met het fokken van Oud-Hollandse Meeuwen. Het is natuurlijk heel jammer als iemand zijn geliefde hobby vaarwel moet zeggen vanwege de gezondheid. Wij wensen Wilfried vanaf deze plaats dan ook het beste toe en hopen dat het toch snel wat beter zal gaan.

Goede middag,
het doet mij verdriet te moeten melden dat ik wegens gezondheidsreden moet stoppen met het houden van duiven. Daar ik ze op korte termijn moet ruimen hoop ik dat ik via de OHM club mensen kan vinden die nog enkele meeuwen willen overnemen. Overname is geheel gratis.
Voorlopig 6 kweekkoppels en een 10tal jonge duiven. Kleurslag Blauw, blauwzilver, blauwkras en blauwzilverkras. Uiterste datum 25 april 2020.

Vr. gr.
Wilfried van Voorenberghe te Aardenburg. 06 55781765

Wilfried zoals we hem vaak zagen.

Reacties zijn gesloten.