Een nieuwsbrief.

Het is zomer, er liggen wolken van jongen in de schotel, de duiven die komend showseizoen gaan schitteren op de shows. Het is bijna mei en tijd voor het clubnieuws. Nu is er wel nieuws natuurlijk, we hebben dit jaar corona een virus uit China, een “intelligente lockdown ”, geen Koningsdag, geen duivenvluchten, geen kapper en geen fitness, om maar wat te noemen. De opa’s en oma’s zullen daar nog aan toevoegen ook geen of weinig bezoek van de kinderen en kleinkinderen, en dat is best vervelend. We gaan langzamerhand ook wel wennen en er zit gelukkig ook vooruitgang in, we gaan de goede kant op wat het coronavirus betreft.

Maar wat onze geliefde hobby betreft is het wat nieuws betreft natuurlijk komkommertijd. En daarom heeft uw bestuur besloten om in plaats van een mager clubnieuws uit te brengen een digitale nieuwsbrief uit te brengen. Blijft iedereen toch nog een beetje in contact met de club. Als het goed is heeft iedereen waarvan het mailadres bij het secretariaat bekend is hem in zijn of haar mailbox gehad. En voor diegenen die hem niet hebben gehad, zij kunnen hem hier downloaden.

Nu zou ik hier nog kunnen vermelden dat we naast een uittreder ook twee nieuwe leden mogen verwelkomen en dat we over een andere vorm van certificaten nadenken. Maar dan zou ik meteen al het nieuws al verklappen.

Reacties zijn gesloten.