Districtshows

DSC_0128Districtshows worden op diverse plaatsen ondergebracht bij tentoonstellingen in het land. Het streven van de Oud-Hollandse Meeuwclub is om de shows zoveel mogelijk over de regio’s te verdelen. De bedoeling is om de fokkers te stimuleren ook regionaal in te zenden, wat ook weer kan bijdragen aan de populariteit van de Oud-Hollandse Meeuw.

De Oud-Hollandse Meeuwclub stelt op deze tentoonstellingen extra prijzen ter beschikking (zie prijzenschema) en de dieren worden gekeurd door een clubkeurmeester van de Oud-Hollandse Meeuwclub.

De behaalde resultaten op een districtshow kunnen meetellen voor het fokkerskampioenschap. Hiervoor moeten wel minimaal 25 Oud Hollandse Meeuwen zijn ingezonden door drie verschillende fokkers.

Leden van de Oud-Hollandse Meeuwclub kunnen onder bepaalde voorwaarden een show voordragen bij het bestuur, om op de betreffende show een districtshow onder te brengen. Hiervoor moeten dan tenminste drie fokkers aangeven gezamenlijk tenminste 25 Oud-Hollandse Meeuwen in te zenden.

Zie in het menu onder Agenda waar de districtshows het komende seizoen worden ondergebracht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.