Inning contributie.

Beste leden van de Oud Hollandse Meeuwclub, de contributie wordt zoals u weet 1x per jaar per automatische incasso van uw bankrekening afgeschreven. Dit gebeurt dit jaar komende woensdag 1 april, en nee dit is geen grap.

Op het moment dat ik deze woorden tik ligt een groot gedeelte van de wereld plat door het coronavirus, en is het voor de meesten onder ons toch een lastige tijd met helaas veel binnenblijven. Ik hoop dat u allemaal toch goed en gezond door deze tijd heen komt.

Het is inmiddels wel lente geworden, de zon schijnt volop nu al is het is in de vroege morgen nog best fris buiten. En we kunnen dan misschien niet helemaal doen wat we willen, maar met de duiven is het nu toch een mooie tijd, met wolken van jongen in de schotels. Er zullen er zijn die al een stelletje beloften apart hebben zitten terwijl er misschien ook nog wel leden zijn die hun duiven nog maar net bij elkaar hebben gezet.

Dat iedereen zijn of haar hobby op zijn eigen manier beleefd laten onderstaande filmpjes zien. Het is een achternichtje van Jan Kastelein en het laat maar weer zien dat als je veel met je duiven bezig bent er alles mee kunt doen.

Reacties zijn gesloten.