Clubblad / Clubdag.

We zitten in het nieuwe jaar, 2021, en de eerste maand zit er al bijna op. Hopelijk wordt het een beter jaar als 2020 en komt er toch nog een keer een eind aan de lockdown, intelligent of niet, waar we nu met een korte pauze tussendoor al weer bijna een jaar in zitten. Ik lees net dat het Moderna vaccin ook tegen de nieuwe vormen van covid-19 werkt dus er gloort ergens licht aan het eind van de tunnel waar we in zitten.

Eind januari en de eersten onder ons zullen ongetwijfeld er over denken om de duiven te koppelen, echt winter is het nog niet. Hoewel, ik liep vanmiddag nog ergens in het zuiden van het land in de sneeuw en het schijnt toch nog een keer wat kouder te worden. Maar de duiven zijn er in Ridderkerk wel gewoon klaar voor.

Met de huidige maatregelen zit een vergadering van uw bestuur er nog even niet in, en ook het doorgaan van onze clubdag in april is niet geheel zeker. Ook wij moeten gewoon afwachten hoe alles zich ontwikkeld.

Maar één ding is natuurlijk wel zeker, ergens in maart zal er weer een clubblad moeten verschijnen. Nu is er wel wat voorhanden om te plaatsen, maar echt veel is het niet, geen uitslagen, shownieuws of kampioenschappen. En dus is er het verzoek aan onze leden om eens de pen ter hand te nemen en iets voor in het clubblad op papier te zetten. Hoe is het afgelopen jaar op het hok vergaan, wat voor kweekmethode hanteert men, inteelt, kruising, waar let men vooral op bij het samenstellen van de koppels? Ik noem maar wat onderwerpen, alles is mogelijk als het maar met onze hobby te maken heeft. U kunt uw pennenvruchten doormailen of per post sturen naar onze secretaris Seerp Broersma.

En hebt u nog een leuke foto, mag ook uit het verleden zijn, stuur hem door want ook foto’s van winnende duiven zijn er zonder shows niet voorhanden.

Ik bedank iedereen op voorhand voor zijn of haar bijdrage en inbreng om ons clubblad leesbaar te houden. Houdt u nog even aan de regels, houdt afstand van relschoppers en blijf vooral gezond.

Reacties zijn gesloten.