Het clubnieuws.

Het is maart, de zon schijnt en bij de meeste liefhebbers liggen de eerste jongen in de schotels. We hebben helaas nog steeds last van een virus en bijbehorende maatregelen. Gelukkig trekken onze duiven zich er niets van aan, zij doen gewoon hun ding en daar kunnen wij dan toch van genieten, opgroeiende jongen in de schotels. De meest fraaie dieren liggen op dit moment in de schotel, later dit jaar kunnen wij ze allemaal weer bewonderen, ja toch?

Uiteraard werkt de post gewoon door, virus of niet, en als het goed is valt deze week het clubnieuws bij u in de bus. Geen show verslagen ditmaal, geen kampioenen, maar wel mooie stukjes wetenswaardigheden van enkele leden. Veel leesplezier toegewenst.

Aangezien we voorlopig toch geen clubdag hebben, er zijn nog te veel maatregelen en het is nog onzeker hoe de stand van zaken in april is zal er waarschijnlijk ook voor het volgende clubnieuws weinig te melden zijn. Dus, als u iets leuks te vertellen heeft, een anekdote, de gang van zaken op het hok, bijzonderheden waar anderen wat van kunnen leren, schroom niet zet het op papier en mail het ons. Ook foto’s zijn welkom, daar kunnen de artikelen een beetje mee opgefleurd worden en een foto erbij maakt het leesbaarder. Je kunt er ook wat info bij kwijt, zoiets als dat de twee heren op het plaatje bij dit artikel samen meer als 100 jaar lid zijn.

Als afsluiting ditmaal een mooi plaatje van de hokken van Geert Strijker. Het is voor de duiven goed toeven bij Geert in Winschoten. Bij foto’s kunt u meerdere afbeeldingen zien, ook van de hokken van andere leden.

Eén reactie

  1. Piet van der Wel.

    Goedemiddag ,Ik ben Piet v d Wel , en ik ga dit jaar een duivenhok bouwen om Oud hollandse meeuwtjes te houden, wij wonen aan de Groenweg 67 in sGravenzande . nieuw adres Langebroek weg 19 Naaldwijk. wie wil mij meeuwtjes verkopenaan het eind van het jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.