Vergeet uw aangewezen duiven niet.

Het showseizoen is begonnen, overal in den lande vinden de jongdieren beoordelingen plaats. Voor onze jongdierendag is het de laatste week om in te schrijven, aanstaande zaterdag moet uw inschrijfformulier (ook in Word) binnen zijn. Mailen gaat het snelst, dat kan nog op zaterdag zelf, met de post is wat minder snel. Op zaterdag 8 oktober staat er dan een keur aan clubkeurmeesters klaar om uw jonge dieren te beoordelen en kunt u ze ook zelf vergelijken met die van collega-fokkers.

Vergeet ook niet uw, maximum 4, aangewezen dieren voor dit seizoen op te geven aan Seerp, hiervoor heeft u de tijd tot 7 oktober. Stuur een mailtje met de ringnummers naar Seerp, bellen mag ook. Als u het maar voor 8 oktober doet. Uiteraard hoeven dit per definitie geen duiven te zijn die op de jongdierendag in de kooien staan, alleen de clubshow is verplicht en daarnaast tellen nog een tweetal resultaten.

Voor nu hoop ik dat de vogelgriep ons genadig zal zijn en iedereen op 8 oktober in Voorst bij de kooien te zien voor weer een gezellig samenzijn.

Reacties zijn gesloten.