4 april clubdag in Amersfoort

Het seizoen 2020 is voor de meesten onder ons ongetwijfeld begonnen, slechts weinigen hebben hun dieren op dit moment nog niet gekoppeld zitten. De vlotten onder ons hebben waarschijnlijk de eerste jongen al weer rondlopen. Op 10 oktober zullen de eerste resultaten van de kweek van dit jaar te bezichtigen zijn op onze jongdierendag welke dan gehouden wordt in het Dorpshuis te Voorst. Of is het de resultaten van de fok? Ik heb dat eens opgezocht op de site van de NBS, en het kweken van sierduiven doe je met fokkoppels en bij ons ben je aan het eind van het seizoen Fokkerskampioen, tenminste als je goed gekweekt hebt.

15 februari heeft de NBS voorjaarsdag plaatsgevonden en daarop hebben de leden besloten de Bondsshow voor de komende twee seizoenen weer toe te kennen aan de Gelderlandshow welke dit jaar van 18 t/m 20 december in de Metropole hal aan de Meubellaan 1 te Druten gehouden wordt.

Op zaterdag 4 april wordt onze clubdag gehouden in Amersfoort. Nu zult u dat ongetwijfeld ook in het clubnieuws lezen dat, als alles goed gaat, komende week bij u in de bus valt. Uiteraard vind u daarin de agenda van deze dag en ook het inschrijfformulier. Wilt u uw clubnieuws liever heel laten kunt u ook onderstaand formulier insturen.

Reacties zijn gesloten.