Delta-Show 2020 afgelast.

Onderstaand bericht ontvingen wij van Han van Doorn, secretaris van de Delta-Show:

Enkele dagen geleden hebben wij als bestuur van de Delta-Show 2020 helaas het besluit moeten nemen om onze komende jubileum show – de 50ste Delta-Show – te moeten afgelasten. De reden hiervoor ligt geheel aan de situatie rondom Covid-19.
 

  • De gezondheid van onze vele helpers, inzenders, keurmeesters – velen zitten in de risicogroep – staat voorop, en wij kunnen geen garanties bieden omtrent hun gezondheid.
     
  • Wij hebben ons door alle door de overheid opgelegde corona-maatregelen onvoldoende kunnen voorbereiden om het komende jubileum gestalte te kunnen geven.

  • Wij missen de medewerking van onze hoofdsponsor en vele andere sponsors wegens hun financiële positie.

  • De situatie rond het corona virus is erg onzeker en ook onzeker is welke maatregelen de komende maanden door de overheid zullen worden genomen en welke in november nog van kracht zijn.
     
  • Gelet op het bovenstaande is het niet mogelijk om een fraaie jubileum Delta-Show te kunnen organiseren en wij schorten het jubileum dan ook een jaar op.

 

Wij vragen aan u als (trouwe) inzender op onze Delta-Show voor het genomen besluit begrip en wij hopen u volgend jaar weer te kunnen begroeten en dan op een feestelijke jubileum Delta-Show.

Onze Delta-Show hopen wij volgend jaar ook weer in week 45 te kunnen organiseren en wel op 12, 13 en 14 november 2021.
 

Met vriendelijke groet,
 

namens het bestuur,

Han van Doorn, secretaris

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.